MOD TIL AT FORME FREMTIDEN

KPMG Årsrapport 2020
Se video

KPMG ÅRSRAPPORT 2020

Modet til at forme fremtiden

2020 var endnu et succesfuldt år for KPMG i Danmark med en samlet omsætningsvækst på 22% på tværs af revision, rådgivning og skat. Den samlede omsætning steg fra DKK 829 mio. i 2018/19 til DKK 1.010 mio. i 2019/20.

Vi er stolte over at have klaret os så godt i disse hidtil usete og udfordrende tider. Vi har allerede indfriet vores målsætning om at nå en omsætning på 1 mia. DKK – og det afspejler den stærke vækst, vi har oplevet, og cementerer vores position som et førende revisions- og rådgivningsfirma. Vi ser det solide resultat som et bevis på vores mod til at forme fremtiden, tænke nyt og udvikle og levere relevante kundefokuserede løsninger.

KPMG Annual report 2020 video thumbnail

Stærk vækst for KPMG

%

Vækst

%

Revision

%

Rådgivning

%

Skat

Fakta om KPMG i Danmark

Medarbejdere og partnere

mio. DKK i samlet omsætning

%

Vækst i omsætning

Nye medarbejdere og partnere

Modet til at lede

Vi er stolte over at kunne kalde os en virksomhed med mod til forandring. En virksomhed, som har modet til at lede, tage springet ud i det ukendte og hele tiden flytte grænser for, hvad der er muligt inden for vores forretningsområder.

Hos KPMG mener vi, at de digitale teknologier giver nye muligheder for mennesker, og vi flytter hele tiden grænserne for, hvad der er muligt i forhold til at levere tjenester af høj kvalitet, der er baseret på en dyb forståelse af mennesker, teknologi og data.

KPMG biker

mod til
at fortsætte

læs Troels’ historie

KPMG Gamer

mod til
at handle

læs Sonas historie

KPMG climber

mod til
at stræbe efter toppen

læs Kristines historie

KPMG Boxer

mod til at
overvinde frygt

læs Lasses historie

Podcast-serien ’På den anden side’

Hvordan kommer COVID-19 til at påvirke virksomheder, forbrugere og vores samfund? Det har KPMG diskuteret med centrale aktører fra dansk erhvervsliv i podcast-serien ’På den anden side’ produceret af Heartbeats.

Veteraner i nyt tøj

Ved at stille op som mentorer for organisationen Velkommen Hjem hjælper vi veteraner med at afdække, hvordan deres militære færdigheder og erfaring kan bringes i spil i det civile erhvervsliv.

Fejring af kvindelige rollemodeller i Tech

Gennem vores sponsorat sørger vi for at få de største kvindelige rollemodeller i tech-industrien frem i lyset, udvide talentpuljen og dermed øge chancen for at skabe flere kreative løsninger og bidrage med nye perspektiver.

Har du modet til at lede?

Bliv en del af KPMG, hvis du har modet til at lede. KPMG er det rette sted for dig, hvis du simpelthen er nødt til at føre dine geniale idéer ud i livet – sammen med andre pionerer, der deler din passion.

Lær mere om, hvem vi er, vores arbejde, vores værdier og dine fremtidige karrieremuligheder her.

Besøg vores kontorer i Aalborg, Aarhus, Kolding og København

Årsrapport 2020

Årsrapporten blev fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 28. januar 2021

Privatlivspolitik

Kontakt os

CVR no. 25 57 81 98

KPMG P/S
Dampfærgevej 28
2100 København Ø
+45 7070 7760